Ruoka & juoma
Ruokafilosofia Hotel Salzburger Hofissa
Ruoka ja juoma Salzburger Hofissa
Ruoka on yksi loman kohokohdista, ja Hotel Salzburger Hofissa et tule pettymään. Monet vieraistamme kertovat, että juuri ruoka saa heidät palaamaan hotelliin vuodesta toiseen.
Keittiömestari Mario Hellmayr
Mario Hellmayr on keittiömestari Hotel Salzburger Hofissa Bad Gasteinissa, jossa hän aloitti keittiössä vain 15-vuotiaana. Keskustelimme Marion kanssa talvimenun taustalla olevasta luovasta prosessista, mikä häntä motivoi ja mitä hänellä on aina kotona jääkaapissa.
Raaka-aineita, tietoa ja intohimoa
Ruoka on yksi yleisimmistä syistä, miksi hyvin monet asiakkaat palaavat hotelliin vuodesta toiseen. Siksi työskentelemme huolellisesti kehittääksemme ruokalistaamme ja sekoittaaksemme paikallisia ja kansainvälisiä makuja. Meille paikallinen toimiminen on tärkeää ja työskentelemme huolellisesti alueen sesongin raaka-aineiden kanssa. Ruokailuelämyksen täydentää hyvä lasillinen viiniä ja monipuolinen viinilistamme sisältää sekä pienempiä paikallisia tuottajia että kansainvälisiä viinejä.
Ihana loma
Hyvä aloitus päivälle
Aloita päivä parhaalla tavalla runsaalla ja monipuolisella buffet-aamiaisella. Hotellin buffetista ei puutu mitään. Nauti tuoretta leipää, munakokkelia, pekonia, jogurttia, tuoreita marjoja ja kupillinen hyvää kahvia. Viimeistele hetki vastaleivotulla pannukakulla ennen kuin lähdet rinteille.
Afterski -buffet
Rinteillä vietetyn päivän jälkeen sopii hyvin pieni energianlisäys. Iltapäivällä hotellissa tarjoillaan kevyt buffet, joka sisältää pieniä herkkuja. Täydellinen latautuminen jollain hyvällä juomalla ennen afterskitä Silver Bullet Barissa.
Viiden ruokalajin ateria joka ilta
Illan kohokohta on varmasti illallinen, joka alkaa suurella salaattibuffetilla, jossa on kaikkea ja hiukan ekstraa. Valitse leikkeleistä, anti-pastista, kasviksista ja tietysti erilaisista salaateista. Seuraavana tulee keitto ja vapaasti valittava lämmin pääruoka kolmesta herkullisesta vaihtoehdosta. Kaikki päättyy viettelevän hyvään jälkiruokaan juustojen jälkeen.